luni, 19 ianuarie 2015

Drojdia de bere contine multe minerale si vitamine


Drojdia de bere reprezintă ciuperci de dimensiuni microscopice care se comportă ca medicamente minune, naturale, pentru organism.

Drojdia de bere conţine aproape toată gama de aminoacizi esenţiali, complexul de vitamina B, vitaminele D, H, E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, proteine, lipide şi glucide.
Nu degeaba drojdia de bere este considerată un medicament naturist ce face minuni pentru organism, având în vedere ce conţine.
Drojdia de bere are proprietăţi remineralizante, vitaminizante, antitoxice, antianemice, tonice, antidepresive, hipocolesterolemiante şi hepatoprotectoare.
Drojdia de bere, acest supliment nutritiv, acoperă carenţele de vitamine din complexul B, care, mai ales că, la sfârşit de iarnă şi început de primăvară, afectează majoritatea oamenilor. Aceasta, în condiţiile în care cele nouă vitamine din acest complex sunt indispensabile pentru funcţionarea oricărui organ sau sistem din corp.
Vitamina B1 este necesară pentru sistemul nervos şi cardiovascular, fiind folosită contra bolilor de inimă, contra depresiei şi a asteniei.
Vitamina B2 este esenţială pentru piele, fiind indicată în toate afecţiunile dermatologice.
Vitamina B3 este implicată în procese ce ţin de echilibrarea sistemului nervos, în timp ce vitamina B5 este un stimulent natural al glandelor cortico-suprarenale, mărind rezistenta la infecţii şi la stres.
Vitaminele B7 şi B8 sunt implicate în metabolismul colesterolului şi al proteinelor, fiind importante şi pentru menţinerea sănătăţii şi rezistenţei părului.
Vitamina B9 este un elixir contra anemiei şi pentru menţinerea echilibrului hormonal, în timp ce vitamina B12, care acţionează asupra sistemului nervos, măreşte puterea de concentrare, favorizează eliminarea unor simptome specifice stresului psihic.
Vitamina B15 - ultima descoperită - favorizează schimburile de oxigen la nivelul ţesuturilor şi este un remediu minune contra îmbătrânirii, contra infertilităţii şi a bolilor hepatice.
Drojdia de bere se găseşte în formă proaspătă, uscată sau tablete. O cură cu drojdie de bere durează între 10 şi 30 de zile, se face pauză o săptămână, după care se poate relua tratamentul.
Drojdia de bere proaspătă se poate amesteca cu miere. La o linguriţă de drojdie se pun două linguriţe de miere.
Doza zilnică pentru un adult este de 3 linguriţe de drojdie de bere, care se administrează pe stomacul gol, dimineaţa, la prânz şi seara.
Drojdia uscată (fără aditivi sintetici) se poate consuma în amestec cu suc natural. Două linguriţe de drojdie praf se amestecă cu jumătate de litru de suc proaspăt de morcovi. Se păstrează la frigider şi se consumă amestecul pe parcursul unei zile, în trei fracţii.
Tabletele de drojdie de bere se administrează conform prospectului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu